30.4.11

Lutar mig till vänster, skruvar av sänglampan.
Lutar mig till höger, sparkar av mig sockarna.
Stimulerar musplattan, stänger alla fönster.
Stänger datorn, rullar till sängkanten.
Kysser sovande Acer godnatt och lyfter till golvet.
Beblandar mig med duntäcket och letar igen den lenaste kudden i mörkret.
Somnar inom 5 minuter och kvartar som en död människa tills 10:00.
Väntade utanför, väntade tills biblioteket skulle öppna. Tog den bästa platsen på hela biblioteket. Folk kastar avundsjuka blickar åt mitt håll. Jag måste på toa, vad gör jag? Jag sitter fan kvar - det är det värt. Ja, det är det.
Nu händer det

27.4.11

Åh fina Mmmelbourne...

26.4.11

Den här gjorde jag, efter min första kyss. Min första kyss var min sämsta kyss.
Idag var det lunch hos min mamma. Världens godaste kycklingsallát med sötaste färskaste avocadon, härkomst okänd. Hela lägenheten är under konstruktion och datorn dunkar med Papa Bues orchestra från spotify på övre plan. Men dom har inte premium, därför är det hemskt roligt när reklamen för Wiz Khalifas Black and yellow bryter av och alla låtsas som ingenting, trots att smakprovet av hiten går som följer:

Got a call from my jeweler this just in
and bitches love me cuz Im fucking with there best friends
Not a lesbian but she a freak though
Come stay for one night I’m shining all week hoe

lol, lots of love/ may jay

21.4.11

SuperM adventures part I - Graffiti vandals

 Spela detta och titta på detta






Jag hade dött för att få vara i rymden nu.

http://www.monkeyseatingbacon.com/
LUKE VIBERT USED TO TOSS AROUND WITH APHEX

A Fine Line http://open.spotify.com/track/7uWfwg6zMPM8BOmrQB2Lqq

Technology Battle http://www.youtube.com/watch?v=0UezrsGMTz4&NR=1

Luke Vibert Getting Down http://www.youtube.com/watch?v=UqYtu-iEi9E&feature=related

20.4.11

Vadade ut bland krokodiler – blev uppäten

Den 40-åriga mannen var upprörd efter ett gräl
med sin flickvän.Han bestämde sig för att ta sitt
liv – genom att vada ut i en av de mest krokodil-
täta floderna i Sydafrika.


Om jag får erkänna,
så tycker jag
att han gjorde det.
Med stil.

Houdini hade klarat det,
kanske.

19.4.11

God natt Melbourne. God morgon Sverige.

Jag har ont i magen Maria. Jag tror jag har druckit alldeles för mycket alkohol på sistone. Det känns inte alls bra. Vi åt mat idag, vietnamesiskt. Men vet du vad? Jag åt inte upp hela skålen. Jag hade minst halva skålen kvar. Jag kunde inte ens me att utföra ögonkontakt med servitörerna, jag kände verkligen skammen fylla mig sakta. Nej, ikväll blir det en hemmakväll.

Jag funderar på att låna en camping van med en kompis. Och köra längs great ocean road. Tror det blir fint. Mmm, det blir det definitivt.

Angående jobb så vet jag inte. Tror inte det. Men kanske. Får kolla in på det när jag kommer hem. Men jag tror inte det.

Men jag är på om hon vill starta eget. Typ svart-utomhusbio i sommar. Eller typ en pop-up shop som säljer enhörningshorn. Det är jag på. Det hade varit skitkul faktiskt.

Nu får jag tacka för mig själv och ta hand om magen.

oi polloi
Ska precis hänga tvätt, har varit ute och tittat på fullmånen och övervägt hur pass socialt missanpassat det är att ha ljusslingan kvar i busken utanför altandörren. Den är egentligen inte särskilt julig, ljus är väl trots allt en allyearround-sak som allmänt är lite mysig och tjeck. Tänker att det är lugnt men undrar också hur länge lamporna kommer hålla pall, med tanke på att den stått igång, nästan konstant sedan slutet av december. Känner mig deppig och vet att jag, idag, om jag syftar på idag som I dagsläget, är på min absoluta fysiska botten. För att jag sover så lite och äter så dåligt, rör mig för lite och träffar vänner för sällan. Kent får Anna jobba på dina föräldrars bageri när hon flyttar till malmö? Nu blev jag svartsjuk, när jag tänkte på det scenariot. Men jag måste ändå fråga, för jag lovade! Jag vill inte att alla ska bo i malmö, det är inte rätt avvägt. Nu gick en aspeppig låt igång på spellistan och jag vill verkligen inte ha en aspeppig låt, så nu sätter jag igång erik enocksson, för han vet hur jag känner mig just nu. Ofta dom har tagit bort alla skivor förutom Farväl Falkenberg, hade väldigt gärna hört The Flames, men orkar inte riktigt youtubea. Joy of D.H. Lawrence får duga. fan va deppigt att jag aldrig har tid att måla om. Så fort jag gör det, kan jag ha färgglada atteraljer, starta min fiktiva vårsusong som ska återspegla en brusten blomsterknopp med kulörer som brandgult, kungsblått och gammelrosa. Köpa en mörk matta, ett draperi och några illusionsskapande speglar. En billig men rymlig utemöbel och orangea lampor i papp att hänga från grannens balkong. som om, it will only remain a dream I suppose. Sov gott Umeå, God morgon Melbourne.

15.4.11

Förlåt, gråt inte.

14.4.11

Gråter och tittar på careless whisper

13.4.11

I'm gonna go outside and legit hurt myself to teach you all a fucking lesson



12.4.11

Idag har jag lyssnat himla mycket på Pugh Rogefeldt. Varvat mellan Här kommer natten, Aftonfalken och Het. Mycket har gjorts under den senaste månaden, men mycket ska till innan sommaren verkligen tar vid. Ringde gamla chefen igår och sa att jag var peppad på att jobba i sommar, men vek mig av osäkerhet när han frågade vilken period. Nu är det dags att planera, för jag vill ha slutet av juli och augusti fri, med tanke på vattentemperaturer och festivalläge. Men tanken på att jobba dag ut dag in är ganska knäckande. Är nuförtiden kvar på skolan tills, jag skämtar inte, 22 varje dag och det kommer vara skrattretande att börja med serveringsrutiner när plusgraderna överskrider 20. Trots det kommer det vara tvunget, då jag ej tilldelas lånesumman över de gröna månaderna. är faktiskt kort på pengar redan nu, för dom har gått åt till nya skor och berusningsmedel, väl avvägt.

Jag saknar kent, men han vill aldrig skypea. därför kör jag med utpressningsmetoden och uppdaterar sällan. Han har det fint i Melburn medan jag är utarbetad och ohälsosam i norrland. Men det är 2011 och det är så det ska vara. Vi hade ju i själva verket räknat på detta. kent skulle få valuta för sitt avhopp från universitetet och pröva vingarna på andra sidan världen och maria skulle ta sig i storkragen och satsa på industridesign i staden mellan broarna. Det känns så rätt.

Men hallå. jag Tror att
det är dags att uppdatera.

8.4.11

Existensialism existerar på så många olika nivåer. Föreställ dig. Sartres existensialism - den är så abstrakt och oformlig. Det är den inte alls egentligen. Men det är därför existensialism existerar på så många nivåer. Vem är jag? Sen så kommer Darwin in. Han har ju stenkoll på allt. Det är ju han som hanterar frågan i dess grund. Den första sanna anhängaren av naturalism. Men egentligen bullshittar jag. Vem är jag, och vad skulle jag veta om existensialism?


1555 släpptes denna bok. Lustigt att skeletten påminde så mycket om varandra tyckte herr Belon.



.

Utdöda fåglar fångade av Audubon (conuropsis carolinensis). Här i en klassisk S-formation.
Min teori är att han var rastlös.


DET HÄRA DJURET HETER MEGATHERIUM OCH ÄR TECKNAT AV CUVIER!!!!!




Och varför skulle det inte få existera så många nivåer av existensialism? Det är ju trots allt en klar skillnad mellan filosofi och biologi. Det är inte alls samma sak. Vem har sagt att biologi har att göra med existensialism ens? Det är iallafall skönt att tänka på biologi och evolution när man är less på individen. Iallafall.
Den här låten är så jävla bra, jag fick den av Anna

5.4.11

jag
Kan
göra
radbyte?
Jag bara undrar! Det är inte alls opassande att ställa admininstrationsfrågor såhär öppet!
Så Kent, varför går det inte att göra radbyte på thevisent.blogspot.com?

4.4.11

Oj Oj, en förkylning tar in på mig. Men det gör inget, mitt immunförsvar sägs ska vara top notch och jag ska göra bort min presentation på fredag. Nuthen ken stop me nauv. Har gjort värsta fina bilderna, men jag får inte publicera nånting här, för vi har tystnadsplikt tills hösten. Vad annars vad annars, Jo! Jag hade myrkrig på golvet igår. Efter en lång eftermiddag med Queer as folk season 1 & two klev jag upp och fann mig själv ståendes i en mindre farm. Slakt blev det, jag kan inte fatta hur myrorna kan ha blit resistenta mot myrdosan. Nu måste jag utmana dem med ett nytt preparat, men jag har saltat listerna i förebyggande syfte innan jag hämtat Myrrbehållaren hos pappa imorgon. Mitt internet hängde sig så nu fortsätter jag. Har plockat undan en massa och bundit samman alla sammanhörande sockar, vilket är jättetråkigt men nödvändigt för att jag ska få den där kicken varje morgon, av att slippa söka makar i korgen. Tänkte montera min lampa en gång för alla och bestämde mig för att söka tutorials på nätet. Turns out, att jag saknar en avlastningsnippel. Avlastningsnipple! hur fan kan dom sälja ett kit med lampholder och shadering utan avlastningsnippel? Stor besvikelse på öbacca, där jag fortsätter leva i dunkel enrummare. Avslutar med ett quoute från Queer as folk: "Sometimes you see these men. You can see him and you think, That's it, Thats him. You don't even talk to him, You never see him again, he doesent even know you exist. But you think about that man for the rest of youre life"

1.4.11

Beat beat beat

Home in Missoula,
Home in Truckee,
Home in Opelousas,
Ain't no home for me.
Home in old Medora,
Home in wounded knee,
Home in Ogallala,
Home I'll never be.

The year of 1950 was beat.